måndag, februari 8

Persen haglar in på gymet, era fuckers!


Till mina haters, en skara som växer!

Men jävlar. Fan vad lite vila kan göra ändå. Det bästa gympasset på länge, starkare och piggare än vad jag varit på flera månader. SÅ. JÄVLA. SKÖNTTT!! Joggade ett varv runt Kolgården som uppvärmning, runkigt värre med vattenpölar och is. Men lyssnade på Håkan Hellström i lurarna, så jag var vid gott mod när jag klev in i det för dagen brudfattiga gymet Actic Britsarvet, skönt det i alla fall, då kunde jag hålla fokus utan att dom ska vara och klänga på mig. 

Inne på gymet så körde jag samma upplägg som jag gjort en tid, dock så var det tretton dagar sedan senaste gympasset, så jag var lite orolig över hur det skulle gå. Var rädd att jag tappat en del i både ork och styrka, men tji fick jag. Brukar på alla övningarna köra en lättare x tre, som lite uppvärmning. Kände direkt på bänkpressen (60 kilo) att det var sjukt lätt, blev tvungen att kolla stången, så det inte var någon juniorvariant. Kul att bli positivt överraskad någon gång också. Följande övningar, repetitioner och vikter kördes:

- Bänkpress 2 x 3 90 kilo (mina bästa 3:or) 1x1 95 kilo, 1x1 97,5 kilo (tangerat pers)

- Enbenspress i maskin 2 x 3 136 kilo (högerbenet skakade, något starkare i vänster, men klarade samma vikter), 2 x 1 141 kilo

- Tricepspress med hantlar 2 x 3 20 kilo, 2 x 1 20 kilo (enda övningen som inte kändes bättre än sist)

- Magchrunches i maskin 4 x 6 89 kilo

- Latsdrag 2 x 3 90 kilo, 2 x 1 95 kilo

- Magövning i TRX-band 4 x 10

- SkiErg 5 x 25 sekunder, motstånd 10, 133 - 133 - 131 - 131 - 133 meter, 2 min vila

Under hela gympasset så lyssnade jag på en sjukare remix från Eric Prydz, ni hittar den här, det är nummer två. Jag blir sjukt peppad och fokuserad av bra house när jag tränar, framförallt på gymet!

Avslutade sedan passet med att jogga motsols runt Kolgården, återigen Hellström i lurarna, nästan så jag grät av lycka från den sköna känslan i kroppen sedan den senaste tidens misär, king!


Fick lov att ta en formbild när jag kom hem, lite brunare och lite mer deff så är vi väl i hamn!

Inga kommentarer: