torsdag, februari 18

Samlar kraft


Detta händer alltid mig. Hamnar bakom bussar, som tar en sådan tid på sig. Jag är ju tidsoptimist personifierad också, så det är ju inga stora tidsperspektiv jag har att röra mig med. Hur vore det om folk skaffade körkort och bil? Så kan jag fortsätta få vara tidsoptimist i fred.


Åh, äntligen hemma. Jobbet är kul, men jag blir rätt trött. Speciellt i huvudet av alla ljud. Idag var det extra jobbigt då vi var ute halva dagen. Men nu är jag som sagt äntligen hemma, ska ta min sedvanliga sovstund (30-60 minuter) och sedan mellanmål:

- "Smoothie" med två råa ägg, rödbetspulver, proteinpulver, vatten

- En smörgås med smör och leverpastej

- En banan

Därefter väntar dagens träningspass; Stakintervaller. Inte maxinsats denna gången, men jag vill upp och reta på skapligt hög puls. Därför måste jag samla lite energi nu. 

Hörs sen!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha din dumma jävel...:-)
Prova på livet när varenda låginkomstagare skall ha egen bil... Då blir d köer som du inte varit i närheten av...
Nej, alla som inte har en beskattningsbar inkomst på över 500 lax per år borde inte få köra bil utan få hålla sig till att "åka kommunalt".
Hade gott o kämpa på!

Adam Steen sa...

Hahaha, nu börjas det. Troll-fitta.