måndag, februari 29

Skidpropaganda på Lugnet idag!


What up folkens!

Men idag var det väl så jävla fint på Lugnet! Vädret, föret och sällskapet gjorde detta till en dag att minnas. Nu ska jag väl inte ta i så jag spricker, men trevligt var det. Hur mäktigt tror ni inte det är att få sladda omkring med Jesper "Jassenys" Nyström, Gustav "Gufen" Eriksson, X (vet inte riktigt om hen var med eller ej..) och Christofer Stevenson. Har märkt att jag lätt retar upp mig själv typ nio av tio pass då jag tränar själv, då är det många arga sms som skickas mentalt från mig till berörda parter. Men när jag får träna med andra så funderar jag inte så mycket, då har jag kul och trevligt istället, så som det kanske bör vara? 

Vi snurrade runt på femtonkilometerspåret, milbanan, elljusspåret och VM-sprintbanan. Missade tråkigt nog mördarbacken. Men man kan ju inte få allt här i livet. Jag har ju så mycket annat än en mördarbacke i benen. 

2,10 timmar stannade min klocka på och på den tiden hann jag åka exakt 30 kilometer och plocka 700 höjdmeter. Åker alltså 30-40 minuter långsammare på ett sådant här pass än dom här starka SkiErg- och rullskid-åkarna från söder. Då tycker ändå inte jag att vi står still på dessa pass. Det är till att vara starka. Hade jag orkat åka sådär fort på AI-passen så hade jag snittat 30 km/h på långloppen och vunnit med 15-20 minuter. Kollade för övrigt på ett barnprogram som liten med titeln; "Fablernas värld", rekommenderas starkt. Finns många som lever i fablernas värld och tror att vi kan hjälpa/rädda hela världen, öppna gärna era hem ni och släpp in alla som vill hit. Bättre det än att hjälpa gamla och sjuka. 

Kroppen kändes rätt bra idag faktisk. Lätt träningsvärk sedan gårdagens styrkepass, men ändå en bra och hög puls. Precis det jag eftersöker. Kunde faktiskt åka nästan obehindrat med ryggen idag. Firade det med att köra en impuls á 14 stavtag, bättre det än ingen.  


Enligt uppgift från säkra källor så syns AXA-loggan


Stevenson, "Jassenys" och "Gufen" på toppen av Lugnetspåren


Jassenys och Kein Einaste

Inga kommentarer: