fredag, februari 5

Stativ och selfieknapp


 Tjo brors.

Har införskaffat mig en selfieknapp och ett stativ till min mobil, så nu jävlar kan jag ta lite andra bilder än vanliga tråkiga selfies. Testade igår att ta några i trappuppgången här hemma. Bara för att se om det funkade, och jag fastnade ju på bilderna i alla fall. Hela klädsetet är från CLWR. In och handla på deras webbshop, dom har snygga kläder till vettiga priser!

Ska försöka orka med att rigga upp det här kitet också, men jag har väl inte något bättre för mig ändå. Grejerna får ju plats i vätskebältet, så det är ju toppen verkligen! Nog fan har jag råd att offra några träningsminuter ibland för att få till lite steekiga bilder. Kitet. Båda införskaffade på Clas Ohlson, finns nog på andra ställen också om ni är intresserade!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt, måste också ha en knivtröja 😁

Adam Steen sa...

Det bör alla ha!