måndag, februari 22

Stevenson sportJag har ju gnäll lite (eller ja, mycket) på kramp under den senaste tiden. Har gnällt jävligt mycket om annat också, jag erkänner det. Men den här krampen kanske vi kan råda bot på. Kanske är något i kosten, eller vätskebalansen som är ändrad, men det är svårt att säga. Pratade igår med en av de duktiga bröderna Stevenson (Christofer, god för elitledet i Vasaloppet och en mycket kompetent cyklist), då jag vet att dom har ett kosttillskott som är framtaget att motverka kramp; NoCramps heter det, såhär skriver dom om deras produkt:


Vad är NoCramps? 

Stevenson Sport NoCramps är framtaget för att motverka kramp genom att bygga upp och återställa mineral- och saltbalansen i kroppen. Produkten är utvecklad och testad av elitidrottare som tidigare haft stora problem med kramp. NoCramps riktar sig främst till idrottare men kan användas av alla som har problem med kramp orsakad av mineral- och saltbrist. 

Rekommenderat intag 

Vid tävling/träning:

2 kapslar före start 1-2 kapslar/timme under aktivitet 2 kapslar efter avslutad aktivitet 

Daglig dosering: 

2-3 x 1 kapsel/dygn vid vila Rekommenderad maximal dagsdos 8-10 kapslar 

Kosttillskott bör ej ersätta en varierad kost. 

Ingredienser 

Kalciumcitrat, Kaliumcitrat, Natriumklorid, Magnesiumcitrat, Pyridoxinhydroklorid (Vitamin B6), Tiaminmononitrat (Vitamin B1), Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), Smörjmedel (magnesiumstearat), Klumpförebyggande medel (kiseldioxid), Kapselhölje (gelatin), Färgämne (titandioxid E171) 

Innehåll per kapsel: % RDI* 
Magnesium 34 mg 11,3 % 
Kalium 66 mg 1,8 % 
Kalcium 66 mg 8,2 % 
Natrium 145 mg 29 % 
Vitamin B1 0,3 mg 21 % 
Vitamin B6 1,5 mg 107 % 

*Rekommenderat dagligt intag Allergiinformation Tillverkas i lokaler som även hanterar ägg, soja och mjölk och kan innehålla spår därav. Tillverkas enligt farmaceutiskt standard (GMP). 

Innehåller ej dopingklassade substanser. 

 NoCramps är utvecklat och producerat i Sverige.

Ska bli spännande att testa produkten. Tack för den!

Inga kommentarer: