tisdag, februari 9

Tisdagsförmiddagstankar


God förmiddag. 

Tisdag och semla på skolan idag. Smal som få. Fet är jag också. Men det kan man vara ibland. Vaknade upp till en galet skön träningsvärk imorse, den hade spridit sig i mer eller mindre hela kroppen. Så jävla skönt att vara tillbaka på banan igen om man säger. 

Sjukt oinspirerande väder idag, lätt regn och plus tre grader. Knappt någon snö kvar. Bara att bita ihop och försöka se det positiva. Jag kan ju träna i alla fall, det är ju faktiskt något bra. Ska försöka åka lite skate en par - tre timmar i eftermiddag, efter sedvanlig eftermiddagsvila hemma. 

De två senaste nätterna så har jag lyckats klara mig från att vakna dyngsvettig och sovit rätt bra. Skönt. Har ju varit orolig att jag haft någon sjukdom. Men det är nog bara den där protesen jag har mellan axlarna som spökar. 

Avslutningsvis: Vad tycker ni om livet idag då då? Och vad gör ni för att rädda världen denna dagen? Jag lägger än mer fokus på mig själv och skiter i andra. Det är en bra grej att göra kan jag lova. 

4 kommentarer:

Petrus sa...

Kör nog samma upplägg som dig, brukar funka bra :-) irriterande att all snö är borta, hade tänkt åka skidor i kväll men det skiter sig...blir till att sätta sig på trainern inne i stället.

Anonym sa...

Snöslunga eller fyrhjuling med frontblad? Nått måste jag snart ha, snöar som fan varje vecka häruppe.
Flytta norrut Adam, bara fördelar, mera snö och så finns här fortfarande en kvarleva med brudar som har lite mer saft i köttet !

Anders sa...

Har precis börjat lära mig skate för att på så sätt kunna få lite variation i träning exempelvis vid fjällsemester...
Har du några tankar kring att man med vasaloppet som mål kan ha bra nytta av att köra skate på vissa pass istället för att bara mala på med klassiskt i jakten på mil i träningskalendern? led 3-4 åkare

Sjukt kul om inte annat :-)

Adam Steen sa...

Bra där! :)

Men jag vet inte om jag vill bo där i norr alltså?

Kul!! Jag tycker det finns fördelar med skate, det är ju ganska likt klassiskt på ett sätt, samtidigt som det inte sliter på samma muskler och även så blir det ju roligare med lite variation. Jag kör ju en del skate på vintern. Men inte så mycket på sommaren.