måndag, februari 15

Vasalöparen och Vasaloppet


Av någon anledning så får jag aldrig tidningen Vasalöparen, trots att jag åkt de senaste sex årens Vasalopp. Lyckades ändå få en bild skickad till mig där jag var omnämnd, troligen någon artikel om olika bloggar i skid-Sverige. Kul att bli uppmärksammad. Bloggen är nog troligen populär på grund av det som står i texten, men också för att jag är brutalt ärlig. Sen får man tydligen inte skriva och tycka som man vill med allt. Men det skiter jag i. Du kan ju inte vara alla till lags och tycka likadant.

- Idag är det måndag igen, förutom jobb så ska jag in till ögonmottagningen för ett återbesök, tvätta bilen och sedan blir det troligen en vilodag, igen. Har nämligen en bra plan vad gäller träning denna veckan, hoppas den blir av. 

- Nu har jag lite att jobba med mentalt när jag ställer mig på startlinjen igen, dels är jag ju en (enligt mig själv) miserabel åkare som knappt kan klara topp-250 på Vasaloppet och så har det satt sig i huvudet att våra skidor alltid går dåligt nu. Det måste jag vända på. 

- På Vasaloppet hade vi behövt folk som langar dricka åt oss, någon som är intresserad utav det? Alternativt om det är något team eller klubb som kan hjälpa mig/oss? 

4 kommentarer:

Petrus sa...

Ärlighet varar längst heter det Adam ;-) jag tror och vet att du fixar det och kommer tillbaka starkare än någonsin :-) hade jag varit på plats så skulle jag med glädje langat dricka, men förmodligen står väl hela dalarna på kö för att langa?

Adam Steen sa...

Sant!! Japp, målet är det :) Kong det. Tveksamt dock :)

anders sa...

Förmodligen bara halva dalarna......kullorna😉😉😁

Kör hårt såsom dina lopp sett ut hittills så blir det succé på vasan

Adam Steen sa...

Haha ja, dom är förbrukade redan, så jag måste börja leta mig utanför länsgränsen. Tack :)