måndag, mars 14

100, Solbränna, vita tänder, bazz, baksida, naken


Svar väl på moln än. Tog hundra i bänk igår, läste ni det? Etthundra kilogram rätt upp, boom. Ett livsmål är lagt till handlingarna. Nu kan jag lägga ner. Har inte så farlig träningsvärk idag, inte i benen heller. Kommer väl imorgon tror jag. 

Ska ge er två tips ur min "steekskola": Nu när våren börjar krypa fram så är det viktigt att ni tidigt skaffar er en bra solbränna. Tänk också på att borsta era tänder noga, kör gärna en blekning också. Vill man ha bazz, så gäller det att ligga i framkant. Iaf vad gäller solbränna och vita tänder, det är sen gammalt. 


Det här med mina förföljande fans har nu tagit oanade höjder, nuförtiden skyr dom inga medel. Vissa smyger in och tar kort när jag sover naken till och med. Kändisskapets baksida. Och även AddeSteeks (nakna) baksida. Se så ung och oförstörd han är, stackarn. 

Inga kommentarer: