tisdag, mars 1

90 min klassiskt


Fick åka med min barndomsidol Maja Dahlqvist idag. Stort!

Det blev ett förmiddagspass idag också. Men vart var solen? Inte här i alla fall. Temperaturen låg på minus åtminstone, så det gick att åka på burkvalla. Det blev ett varv runt femtonkilometern och sedan ett var runt elljusspåret, längre hann vi inte. Drönare. Hade träningsvärk idag också och kommer väl att få det imorgon igen, var ju år och dagar sedan jag körde klassiskt. Det är mest jobbigt och svårt att åka med fäste, så jävla glad att jag slutat tävla med det. 

Efter träningen blev det en långlunch på Dala Wärdshus med mina kamrater Kurt, "Ribba", "Hälla", "Findus" och gänget. Legendariska gubbar. Därefter så åkte jag hem och sov i 35 minuter på min soffa. Efter sömnen så kände jag mig som en drönare, men vaknade till efter några minuter. Åkte iväg på en massagebehandling, min kropp är ett sänke alltså. Men den har varit sämre, känns ändå okej för att vara mig. 


Viktor Axelsson (steekigare än Daniel "Laddarn" Abrahamsson?), Lukas Lennartsson, jag och Maja. Bästa vännerna?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Trodde du var bästis med Öijer? Hittar inte era bloggar hos varandra, osams?

Adam Steen sa...

Haha nej. Han är ju ute och räddar världen och hatar ju mig nu. Blev sur för inlägget om att jag inte ville vi skulle ta in fler folk i Sverige.

Anonym sa...

Beskriv lite hur du arbetar med dina skidor inför Vasan!

/
Värdelös glidvallare

Adam Steen sa...

Det är inte jag som gör det tyvärr