lördag, mars 5

Dan före helvetet


Konkurrenterna testar skidor nu, här ligger jag. King det! Undrar hur många i elitledet som var i öltältet igår? 40-50% ändå? 

Idag är planen ett lätt träningspass tillsammans med min kompanjon. Vi åker nog uppåt en bit, kanske till Mångsbodarna och tränar en sväng där. Sedan ska vi väl försöka få fram något par som glider bra också. Just nu är det uppehåll i Oxberg och en minusgrad. Det sägs dock att det ska börja snöa igen. Hoppas. Jag är sjukt taggad på att åka nio mil i dödssnö och motvind. Speciellt med en rygg som hatar mig mer än vad jag hatar folk. 

Nej, dags att ta tag i denna dagen då kanske!

4 kommentarer:

Petrus sa...

Kom ihåg att tänka positivt Adam ;-) hur ser din uppladdning ut i morgon bitti? Skulle vara kul att höra. Jag tror du kommer att göra ett kanon lopp :-D

Adam Steen sa...

Japp! Det är väl mest att försöka vakna till, äta lite och se till att allt är med till start. Inte mer avancerat än så. Tusen tack!

Anonym sa...

Hur är spåren?

Adam Steen sa...

Snöiga och vita