tisdag, mars 22

Deltar på Clash of Nations!Det har varit klart ett tag, men ej officiellt förens nu: Jag ska vara med på Clash of nations 2016! I samarbete med Tough Race Sweden så ska det arrangeras en hinderbana på skotercrossbanan. Klockan 13,20 på lördagen är det dags för detta mäktiga happening! Riktigt coolt och kul tycker jag. Kommer dock vara rätt nervöst med 5 - 10 tusen personer i publiken, men vad gör man inte för att få showa och synas?! 

Så här skriver clash på sin sida om arrangemanget:

"Stolt kan vi presentera att vår nya samarbetspartner Tough Race Sweden kommer bygga en vinterhinderbana på Clash of Nations 2016. Vi kommer tillsammans att arrangera Tough Race Winter OCR som byggs upp på skotercrossbanan. Planen är att bjuda på en intensiv tävling med 
några av de absoluta toppnamnen inom Svensk OCR (hinderlöpning) på en fantastisk arena med storpublik! ‪#‎toughracesweden‬ ‪#‎clashswe‬ ‪#‎falun‬"

Spelar ju ingen roll hur bra ni töntar åker på skidor, ni blir ju inte inbjudna på sådant här ändå, ni är inte lika rock and roll och psyk som jag. AddeAteek goes Clash, gör du?! Syns man inte så finns man inte!!

Inga kommentarer: