fredag, mars 25

Firar och vilar


Tjo brorsor!

Igår vann två av mina favoritlag: IBF Falun och Leksand. Passade då på att hänga med Ekwall och grabbarna ut på byn en sväng. Fint att få dricka lite bordsvatten på lokal (se bild). Därefter blev det hemfärd i trevligt sällskap och idag har jag äntligen fått sovit ut. Riktigt skönt det vill jag lova. 

Tänkte jag eventuellt skulle ha tränat med Johannes Andersson som är här i stan. Men med detta grådassiga väder så var jag inte speciellt sugen. Drar till Borlänge en sväng istället. Trevligare det. Även om Johannes är trevlig också. 

Vi får se vad dagen mer har att bjuda på. Skönt att bara "segla omkring" och ta dagen som den kommer nu i denna "off season"!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Borlänge, är det inte där ni mejslar storbröstade?

Adam Steen sa...

Ni? Jag?

Anonym sa...

ok jag du:ar dig fast vi aldrig skakat hand

Adam Steen sa...

Bra!