tisdag, mars 8

Friluftsdag


Hej alla fina, och fula. 

Tisdag och "back in business". Börjar med en friluftsdag på skolan, mjukstart. Eller ja, det är aldrig speciellt betungande är mest roligt faktiskt. 

Jag är något mer öm i kroppen idag. Men ändå inte så illa att jag bara vill lägga mig och dö. Kanske kan bli ett lätt träningspass imorgon ändå. Vi får se. Det är rätt tråkigt väder ute med nollgradigt och blöt nysnö på marken. Men det gäller ju att hålla igång kroppen om jag ska köra något mer race. Är faktiskt inte alls lika less på skidåkningen som förra året efter Vasaloppet, det är ju skoj!

Såg att min blogg leder på bloggportalen. Rejält. Tror att dom andra som höll på blogga förut måste lagt av? Var det inte nån cyklist eller liknande som bloggade lite innan? Verkar som personen försvunnit från nätet nu i alla fall. Ja ja. Vi får höras senare. Nu ska jag åka  madrass i Åsbo-backen. Du kan vara en madrass. 

6 kommentarer:

Thomas sa...

Alltså vad har hänt med dig Adam? Känner inte igen bloggen alls längre.

Adam Steen sa...

Haha, vad tänkte du på?

Thomas sa...

Att du är så glad och positiv i varje inlägg.

Adam Steen sa...

Oj. Förlåt. Inte alls meningen att hålla på äckla mig så. Det vänder snart ska du se

Thomas sa...

Haha inte så.

Adam Steen sa...

Haha