lördag, mars 12, 2016

Fyra bilder från idag


Jag, före Adam Larsson och därefter Viktor Axelsson. Precis ute på varv två

Fick fyra bilder av den evigt unge och snygge Pontus Hermansson idag. Tack för det. Hade många som hejade på mig under loppet idag. Kanske därför jag var så galet övertaggad, synd att jag inte är det på de loppen jag vill åka bra på (vill väl egentligen åka bra på alla lopp, men ni fattar). Jag ledde efter nästan en kilometer idag i alla fall, så jag har ju snabbheten. Men tål inte riktigt mjölksyran, speciellt inte på skate. Hade dock inte fått till något bättre träningspass själv. 

Nu efteråt har jag varit alldeles förstörd. Hostig satan och trött. Hade skidskola och orkade knappt åka skidor själv. Det är perfekt det! Nu väntar affärsmiddag på Scandic, därefter rullar jag till Borlänge. 

Hörs imorgon!


Inför målgångUndrar om dessa två bilder är från första varvet?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Borlänge? Friends Arena utgår jag ifrån en kändis och stekare som du är väl på plats:)

Adam Steen sa...

Såklart, måste ha skrivit fel?!

Anonym sa...

Drar till Borlänge och mejslar storbystat.

Adam Steen sa...

Hahahhaahhahahahahahahahahahahahahahha! Ja. Det är sådana här kommentarer jag vill ha. Inte några feministiska fullblodspsykopater