onsdag, mars 23

Inga mer race i år


Planen var att tävla Vårpoffen i Vansbro på fredag, samt att träna idag. Men jag såg på Vansbro AIK skidors sida att Vårpoffen tyvärr är inställd på grund av för lite snö. Tråkigt. Luften för dagens träning gick då ur mig en aning, så jag sket i att träna, köpte en semletårta istället. Har nu ätit upp hela tårtan, sovit och sedan städat lägenheten. En bättre eftermiddag helt klart. Det vore väl fan om jag inte blev smal nu?! Samtidigt som jag städade lägenheten så lyssnade jag på podcasten: Svenska Mordhistorier. Sjukt läskigt, fick lov att kolla mig om ryggen hela tiden. 

Hur som helst, med tanke på att fredagens tävling blev inställd så blir det med största sannolikhet inga mer skidlopp för mig denna säsongen. Känns skönt, men ändå lite vemodigt. Kommande veckor kommer jag då att träna lite efter behag. Känner jag mig sugen att träna så gör jag det, vill jag vila så vilar jag. Det ska bli skönt i alla fall. 

Imorgon jobbar jag sista dagen denna veckan, sedan väntar ett påsklov. Undrar vad som händer på lovet. Hade varit kul att dra till fjälls, exempelvis Sälen och åkt lite skidor på skaren (om det nu finns någon). Annars ska det bli skönt att bara vara hemma och ta det lugnt! 

7 kommentarer:

Unknown sa...

Det är skare här.Träffade Stina N uppe på djället i dag.

Joel sa...

Grönklittsjakten Steen!

Adam Steen sa...

Mäktigt, hälsa!

Nej, inte Grönklitt, kör ju Clash of nations då :)

Anonym sa...

Det är synd och skam att inte Sveriges mäktigaste skidåkare avslutar med Åre XCO! Klart du borde få en vip inbjudan!

Adam Steen sa...

Ja, faktiskt. Det är ju den jag inväntar.

Anonym sa...

Muffinsmage på G ?

Adam Steen sa...

Har jag väl redan. Är gravid