torsdag, mars 31

Klar för dagen - vilar - styrkan framöverDet blev ett svettigt arbetspass på ett antal timmar idag. Men det var samtidigt kul att hjälpa till. Hade också trevligt sällskap av Kimmy Dalbjer där i butiken, så tiden gick rätt snabbt. Plockade ihop 26 kartonger fulla med Colour Wear-kläder som på måndag åker tillbaka till deras lager i Göteborg. 

Idag så vilar jag i alla fall helt från träningen, skönt det. Har väldigt konstigt nog inte alls så ont i mina ben från de två senaste dagarnas löpintervaller. Antingen så har jag kört för lite, eller så är mina ben åtminstone lite vana vid löpning efter att jag joggat mina cirka fyra kilometer totalt varje vecka i samband med mina styrkepass. Hur som helst är det i alla fall skönt att vara någotsånär rustad inför den kommande löpsäsongen! Vet inte om jag skrivit det tidigare, men planen är att jag inte ska köra så mycket styrka alls senare i vår, sommar och början av hösten, utan enbart köra uthållighetsstyrka och kondition. Det för att försöka droppa något kilo i muskler och förhoppningsvis bli lättare och snabbare kommande vinter. Får se hur utfallet blir på det!Inga kommentarer: