tisdag, mars 15

Klassiskt på rugg


Det sjukaste med hela denna bilden är att jag betalt underställströjan själv, så jag tänker inte avslöja vilket märke den har.

Tjo hej.

Det funkade väldigt bra med rugg måste jag säga! Första timmen så var det sjukt blött och gick tungt satan, men jag hade väldigt bra fäste. Därefter så blev det lite kallare och något mer isiga spår, så då började det fästa sämre och glida lättare. Funkade ändå rätt okej att åka, skönt att slippa kladda med klister! Kände mig rätt så pigg i kroppen också och det var kul att för en gångs skull få åka diagonalt och med fäste.

Körde stora delar av mitt pass tillsammans med Lukas Lennartsson, Viktor Axelsson och Joakim Lindstedt. Sista halvtimmen dök också Erik Silfver upp, han var här och gästspelade i Falun, kul med sällskap! 25 kilometer och 570 höjdmeter hanns med under de två timmarna jag åkte runt där, ett fint och lugnt pass!


Syltföre och sol!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Man ser ju att det står Swix?

Adam Steen sa...

Haha. Alltså. Är du sådär dum i huvudet, eller gör du dig till?

Anonym sa...

Ja, det är helt uppenbart att det står AXA!

Adam Steen sa...

Rätt svar! Du har vunnit ett paket havregryn

Anonym sa...

Nice tröja. Vart har du köpt den å vad kostade den?

Adam Steen sa...

Tack :) på X och den kostade X