onsdag, mars 16

Nummer 182 på Birken


Fick startnumret till Birken igår: 182 har jag och starten är klockan 08,00 på lördag. Jag fick en plats i elitledet också! Det speciella med detta loppet är att man ska åka med en ryggsäck som väger 3,5 kilo. Ryggsäcken måste innehålla vissa kläder, tror man måste ha vätska och något att äta med sig också. Nog så jävla jobbigt att bara åka, så en ryggsäck blir ju rätt tufft kan jag tro. 

Idag lyser solen sådär härligt igen, skönt och varmt ute. Minusgrader i natt dessutom. Ska få till ett stakintervallpass idag. Avvaktar någon timme efter att jag slutat, dels måste jag sova en stund och sen tror jag det kommer gå lite lättare i spåret när (om?) det börjar frysa på igen. 

Måste packa väskan inför helgens bravader också. Sådant är jobbigt, men skönt när det är klart. Vi ska bo på hotell både fredag och lördag. Scandic i Rena först och Lillehammer sedan. Var ju i Lillehammer på träningsläger sommaren 2013 tror jag, med DSA. Sjukt fina träningsmarker där, tycker det är minst lika fint som i Oslo/Holmenkollen. Lite tråkigt att dom där Norge-flytt-planerna sket sig. Men varför ska något flyta på enligt plan för? 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Antar att du stakar hela skiten?
Uppförsstakning är din grej! Glöm inte det och sikta mot pallen!

Adam Steen sa...

Stämmer. Som jag skrivit tidigare så blir alla lopp stakning :) japp!