söndag, mars 27

Påskdagsförvirringar


Känslan som uppstår när man vaknar och varken vet var man är eller vad man heter. Det är påsk det. 

Hallå hallå. 

Söndag idag. Fet och eländig som man blivit så har träningen stått tillbaka i två dagar hittills. Kanske om man skulle försöka få till ett pass idag tro? Eller så gör jag inte det. Den som lever får se. 

Vad har hänt på slutet då? Var ut till mina föräldrar på påskmiddag igår. Sedan drog jag till Borlänge. Har inte varit så mycket kreativa dagar på slutet som ni förstått. Men jag trycker åter på att det är en period jag behöver för att samla kraft och motivation till kommande tävlingar och träningar. 

Börjar bli lite nervös för lördagens tough race på Clash of nations. Kommer bli galet med folk tror jag. Kul med något annorlunda. Måste väl försöka köra några träningspass nu i dagarna också, så jag inte gör bort mig fullständigt. 

Nu ska jag åter till Falun igen för en lunch på Dala Wärdshus!

Inga kommentarer: