torsdag, mars 24

Påskferieblogg


Hej skärtorsdags-firare. 

Nu jävlar har vi påsk här i stan. Det märks på stämningen, det kokar liksom under ytan, alla är spända av förväntning, och... Äh. Jag skämtar. Men det är sjukt skönt med sista jobbdagen på typ tio dagar. Ska bli skönt med lov! 

Är lite upp och ner trött i kroppen idag med. Känner mig lite seg och sådär då och då. Vilket jag gjort de senaste dagarna. Kanske är det någon infektion eller förkylning som spökar? Kanske är jag bara lat? Har fått massa utslag/finnar på överkroppen också. Vetefan vad det kan vara. Känner mig inte speciellt sjuk, mest lite trött. Det vänder. 

Jag hade behövt tränat idag. Känner mig äckligt fet från gårdagens semletårta. Men rund är ju också en form. Magnus Darvell säger ju att det är "pang" i kolhydrater, så jag får väl lita på honom. Jag har förresten någon liten plan om att testa Coltings 24 timmars-fasta någon gång i vår. Kan bli spännande, men jag vet inte om jag pallar det alltså. Kan nog bli ett försök åtminstone. Är nog dock inte så mycket "pang" i att fasta. 

Avslutar med ett citat från en elev: "Peace mother fuckers, jag drar nu!"

4 kommentarer:

Petrus sa...

Är garanterat ungdoms finnar :-)Glad påsk på dig och ät inte för mycket godis :-D

Adam Steen sa...

Såklart :) tack detsamma!

Anonym sa...

Direkt från Playboy Mansion?

Det är bra att lägga ut lite inför den svenska sommaren så man kan ta ett bad utan att frysa ihjäl.
Själv har jag nog klipp ett halvkilo plockgodis varje dag sen jag köade mellan Sälen och Mora. Men är man värdelös i seedningsloppen så får man väl skylla sig själv... Åkte upp mig något led iaf.

Stabilt och bra Vasalopp och Birken av dig!
Alltid roligt att läsa din blogg.

Glad påsk!
"W"

Adam Steen sa...

Japp :)

Det låter bra det :) du är en riktig king!!

Tack så mycket!! Detsamma :)