onsdag, mars 30

Recept på bananpannkakan och dagens status


Tjoho!

Ni verkade ju tydligen undra över receptet på mina bananpannkakor:

2 bananer
5 ägg
1 krm vaniljpulver

Jag mixade bananerna, äggen och vaniljpulvret i en mixer. Därefter fyllde jag stekpannan med smeten och sedan vände jag pannkakan. Ett tips är nog att inte fylla stekpannan, alternativt steka i en plättpanna, för det var rätt svårt att vända på eländet när den var så stor. Svårare än så var det inte i alla fall. Blev en rätt lagom portion för mig också.

Idag vaknade jag och kände mig lite snorig. Så jag slog av alarmet och sov vidare i drygt tre timmar. Inte så oskönt, men rätt så skönt. Tänker att jag vilar idag för säkerhets skull. Jag vill ju vara i skaplig form till på lördag, så jag presterar bra på "Clash of nations" och "tough race sweden". Nu har jag åtminstone fått till några helt okej pass på slutet! 

Enda jag gjort idag är att ha suttit på Dala Wärdshus i någon timme med mina kompisar "stamgästgubbarna", trevligt värre. Om jag inte tränar eller jobbar så är nog jag en av dom lataste jävlar som gått i ett par Ecco-42:or. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Detta är den bästa (och ända) matblogg jag läser. Bra som skräcken!

Adam Steen sa...

Inte enda då? ;) men tänk att det visste jag!! //Kök-Adde

Anonym sa...

Yummie! Eftersom jag är ett riktigt bananpannkaksfreak själv så kan jag inte låta bli att tipsa dig om hur riktigt gott det är att skicka i typ 1-2 matskedar riven kokos i smeten också. Och ja det är lättare att steka flera småplättar i pannan än en stor :)

Adam Steen sa...

Oj. Tack för tipset! :)