lördag, mars 19

Siffror och resultat från loppetKom 16:e svensk idag (om jag räknat rätt). Själv stod jag som norrman. Skulle tippa denna placering som ganska motsvarande Vasaloppet. Något färre bra svenskar och ett antal fler bra norrmän. Kul som skräcken att få testa ett nytt lopp i alla fall. Sjukt bra träning, inte en meter gratis idag. Kilometrarna gick galet segt, känslan var att jag var ute i längre tid än Vasaloppet. Sjukt! 

Siffrorna från klockan var:

2,46,23 timmar 
53,4 kilometer
166 snittpuls
190 maxpuls
19,1 km/h snittfart (startade klockan cirka 1,30 min före start, (2,47,51))
1098 höjdmeter


Puls- och höjdkurva 

Har inte sett några bilder på mig från loppet. Men mig har ni ju sett förr. Det var sjukt trevlig stämning längs banan idag, mycket folk som hejade på! Några jag kände igen också, skoj! Tack Johan Edin för drickalangning också! 

Inatt bor jag på Scandic Victoria i Lillehammer. Mäktigt hotell! Kan bli en liten spaning på byn ikväll!

Inga kommentarer: