måndag, mars 28

Skål och välkommen


Det syns ju lång väg att killen på bilden är psyk. Men han är snäll i alla fall!

Igår var vi på en trevlig middag hemma hos Ekwalls. Bjöd på många skratt och trevligt sällskap. Sådant är alltid uppskattat. Glad att få ha träffat nya trevliga vänner. Detta gänget var alltså med som service-personal på Vasaloppet till bröderna psyk. Tack återigen för det!

Häromdagen började jag kolla på Prison break igen. Läste för en tid sedan att dom ska göra en ny säsong av denna serie. Och detta är en serie som jag gillar väldigt skarpt, så det var en väldigt välkommen nyhet! Så nu plöjer jag mig igenom säsongerna igen, måste uppdatera mig lite känner jag! Skönt att ligga i soffan och bränna av avsnitt efter avsnitt. 

Idag tänkte jag att jag skulle skejta lite på Lugnet. Fick smak på det här med träning igen efter gårdagens succépass. Det är ju inte fy skam heller. 

Jag känner att jag har blivit sådär äckligt positiv och glad nu av någon anledning. En egenskap jag hatade hos folk förut och som jag inte förstod på långa vägar. Nu är jag alltså där själv?! Det är en sjuk värld vi lever i. Men konstigt nog känns det rätt bra! Kan nog kanske trivas i den rollen. 

Inga kommentarer: