måndag, mars 28

Skate med sprintstarter och 30 min tröskel


Anton Persson och Pontus Hermansson från Team Tricepz

Fick till ett riktigt bra pass idag på skidorna! Planen först var att åka 90 minuter i gubbtempo. Alltså lite halvhårt. Men då grabbarna från Team Tricepz dök upp så bestämde jag mig för att haka på dom på deras sprintstarter, så första timmen bestod av lugn åkning + tio stycken starter. Fint det. Därefter var grabbarna klara, så jag fortsatte mitt pass med att köra resterande del i tröskelintensitet, det blev som följer:

31,41 minuter
8,50 kilometer
174 snittpuls
185 maxpuls
16,09 km/h snittfart
205 höjdmeter 

Fint väder, bra sällskap och bra träning! Anton gav också tips på årets defftips: Bananpannkaka. Fem ägg och en banan, mixa, stek, ät. Man ska tydligen bli smal av det. Värt att testa!

Anton filmade mig och Pontus vid två starter, den ena gick lite bättre än den andra:

Inga kommentarer: