onsdag, mars 9

Skidtest, Vasaloppet, träning, tävling, nattvasan och tack


Bild från skidtest på Evertsbergs-sjöarna i lördags klockan 12,37. Här gick det att ta på ångesten. 

God förmiddag, Lars. 

Idag är vi mitt i veckan igen. Våren börjar närma sig och skidsäsongen börjar lida mot sitt slut. Men jag vill ju försöka passa på att köra något mer race, eftersom att det dels är roligare än att träna, du måste också träna mot ett mål och jag är ju för tillfället också (förhållandevis) tränad för at tävla just nu så. Vad skulle man kunna köra för race tro? Någon som vill bjuda in mig? Nästa lördag kör jag i alla fall ett mäktigt race. Därefter så får vi se vad som återstår. 

Funderar på att smyga igång träningen lite lätt idag. Blir nog någon lättare variant med skidor. Tror jag är skapligt återhämtad sedan Vasaloppet ändå. Dagen efter så hade jag mindre ont i ryggen än vanligt, men igår och idag så är vi tillbaka i det ryggonda igen. King det. 

Jag måste passa på att tacka de som hjälpt mig omkring Vasaloppet på ett eller annat sätt. Ett speciellt tack till Erik "vi går för gull" Ekwall och Kristin "Ekwalls" Norin som ställde upp och langade. Riktigt snällt av er. Bra jobb dessutom! Det finns ju faktiskt vettiga människor kvar här på jorden. 

Såg ni förresten att Vasaloppet släppte en nyhet om "nattvasan"? Skate (fristil) på fredagen innan Vasaloppet, start klockan 20,00 på kvällen och man åker i par. Kan nog vara en trevlig nyhet. Släpp det där om diskningarna nu. 

Har inte så mycket mer att förtälja för nu. Och inget bittert heller tyvärr. Men det vänder snart ska ni se. För säg den lycka som varar. 

2 kommentarer:

Helena Enqvist sa...

Varför inte Nordenskiöldsloppet den 10 april? 22 härligt långa mil. ;-)

Adam Steen sa...

Hehe, nja. Inte så sugen på det direkt :)