torsdag, mars 3

Sömn och vila


Sov inte ihjäl mig inatt. Så jag ska väl hem och vila lite tänkte jag. För jag har faktiskt vilodag idag. Riktigt skönt. Är så jävla stel och öm i ryggen på morgnarna, speciellt efter att ha kört ett hårt pass som igår. Så dagens aktiviteter får innehålla lite rörelse- och stretchövningar. Eventuellt också en promenad. 

Det var ett jobbigt pass igår. Och inte nog med att jag har ångest inför varje intervall över hur jobbigt det kommer bli, så har jag även ångest inför den smärta jag har i ryggen, åtminstone i början av varje intervall. Den smärtan har jag inte riktigt vid intervaller i tävlingsfart. Det är också en anledning till att jag slutat (tror jag?) med sprint. 

Nej, nu ska jag äta frukost och sedan vila lite!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför sover du inte på nätterna Adam? 😄 Ingen ny tjej som stör väl!?

Adam Steen sa...

Ja du. Finns så mycket annat kul ju :) stör och stör haha ;)