lördag, mars 12

Tävlar Lilla SS idag


God dag. 

Idag är det dags för ett lite hårdare pass, har nämligen anmält mig till lilla SS. Tävlingen som var den största du kunde åka när jag var ungdom. Då startade man alltid tre och tre. Klassiskt första dagen och skate jaktstart den andra blickades vinna tävlingen året då jag var äldst i H17-18 och även när jag var äldst i H19-20, fina minnen. 

I år är det herrar motion för min del (fanns inte en vanlig H21). 10 kilometer skate står på programmet och jag startar klockan 14,19. Fint att få sota ur sig igen efter Vasaloppet. 

Efter tävlingen så väntar det en skidskola. Hade hoppats på sol idag, men det verkar jag få leva utan. Tror jag klarar mig ändå. 

9 kommentarer:

Petrus sa...

Lycka till!

Anonym sa...

Vem är Petrus Johansson?
Sängkamrat?

Adam Steen sa...

Vem är du själv? Horunge

Anonym sa...

Jag erkänner du kom på mig

Adam Steen sa...

Haha. Bokstavligen talat?

Anonym sa...

Japp så är det, eller horunge? Men morsan var mer knullbar än de flesta andra qvinns

Adam Steen sa...

Sjukt!

Anonym sa...

Efter den debatt som följt på din blogg och på andra platser efter årets Vasalopp så är väl slutsatsen att alla landets manliga skidåkare är motionärer (kanske Hellner undantagen efter Kanadaturen). Naturligt då att Lilla Skidspelen och andra arrangörer enbart har motionsklass för seniora åkare. Vi får se när Vasaloppet öppnar anmälan för 2017 om inte även de fattat galoppen och bjuder in till motionsVasan första söndagen i mars :).

Adam Steen sa...

Hahahahah!