onsdag, mars 9

Träningscomebacken


Inspirerad av Sundby så åkte jag omkring med en ryggsäck med vikter i idag. Det gäller ju att ta till alla medel man kan för att bli deff!

Jag har ju inte varit så speciellt sliten efter Vasaloppet i år. Inbillning, starkare i kroppen eller om jag hade mer att ge under loppet är svårt att svara på. Men känslan är i alla fall den att jag är mycket mer återhämtad såhär tre dagar efter, mot vad jag brukat vara tidigare år. 

Jag valde ändå att vila två dagar. Skönt det. Idag klev jag igång träningen igen. Två timmar skate blev det idag. Till stora delar tillsammans med Mattias Argårds och Joakim Lindstedt. Det var jävligt skönt att få röra på mig och äntligen så hade jag hög puls igen. Tyckte faktiskt att jag var rätt så pigg under mer eller mindre hela passet.

Det var riktigt fina förhållanden runt milbanan och femtonkilometersspåret. Även VC-banorna var riktigt fina idag. Jag åkte 27 kilometer och plockade 660 höjdmeter under passets gång. 

Nu ska jag kolla dagens VC-lopp från Kanada!


Han är fin, Argårds