lördag, mars 26

VasaloppsmorgonGod förmiddag kamrater.

Fick några bilder skickade till mig från servicekungen Erik Ekwall. Bilderna föreställer tidspunkter innan vasaloppsstarten. Ångesten gick att ta på. En ångest där vi tillsammans säger: "detta är sista Vasaloppet" Men där det alltid slutar med ett sug av kommande Vasalopp. Vad lider man av?! Du vill åka, men du vill inte ändå. Ja, ni som åkt förstår. Mycket hatkärlek florerar i dessa bilder. 

Idag kliver vi in på en ny dag som innehåller lugna ärenden. En dag där jag kan sova ut och där jag vaknar upp utan måsten. Enda planerade aktiviteten för dagen är en påsklunch hemma hos mina föräldrar, det blir trevligt. 

Jag är tråkig nu, vet det. Men det är lugna dagar. Inga utstick, inga urballanden, inga dödspass, och så vidare. Jag tar det lite lugnt, men oroa er inte det kommer roliga inlägg framgent.

Puss och så vidare.Inga kommentarer: