onsdag, april 20, 2016

10 min löpintervall + 5x5x5 på gymet

 

Lycka är väl att få springa på Jungfruberget

Ooh, idag var jag fan sliten i musklerna och trött. Så jag måste nog tvinga mig själv till vila imorgon. Har så sjukt ont i mina valkar på händerna också, så jag kan knappt greppa en skivstång utan att det värker som sate. Det hindrade dock inte mig från att dunka på lite idag. Jag började med löpning i ganska exakt en halvtimme. Från mig i Britsarvet så sprang jag igenom det lortiga Bosnienburg, vidare till "Bojsen beach", därifrån så sprang jag en intervall (eller ja, jag tog i lite mer) upp på Jungfruberget, i princip bara uppför, den såg ut såhär:

- 10,00 min, 1,71 km, 172 snittpuls, 178 maxpuls, 125 höjdmeter  

Hade lite ont i benen sedan gårdagens lite snabbare löpning runt Kolgården, så jag ville ha brant uppför idag, för att få belasta lite annorlunda. Efter den fartökningen, eller snarare intensitetsökningen så joggade jag utför Jungfruberget till gymet. Totalt fick jag 5,65 kilometer på 30,57 min. 

På gymet så körde jag halvtungt med skapligt få reps, följande övningar, reps och vikter:

- Marklyft, 5 x 5, 100 kilo

- Latsdrag, 5 x 5, 75 kilo

- Bänkpress, 5 x 5, 75 kilo

- Benpress i maskin, 5 x 5, 218 kilo, (max i maskinen)

- Pullover (bilden nedan, rätt likt stakning), 5 x 5, 80 kilo

Var inte alltför pigg eller stark idag. Så som sagt får vi hoppas på vila imorgon, eventuellt en liten lätt jogg. 

Bilder:PulloverTorrt och fint på Jungfruberget


Första gången med mina Salomon S-lab sense

Inga kommentarer: