måndag, april 18

300 reps och 100 min löpning


Läkern!

Då har jag gjort mitt dagsverke idag också. Både jobbat och tränat, nästan så att jag känner mig som en vettig person, men vi ska inte ta i så vi spricker nu. Efter min sedvanliga jobbdag 8-14 så åkte jag till Dala Wärdshus och hämtade en låda med pytt i panna, därefter hem för att sova 40 minuter i soffan (dagens höjdpunkt?!) och sedan var det dags för träningen. Sänkt efter sömnen så tänkte jag i ett svagt ögonblick att jag "bara" skulle springa. Men drivkraften att bli deff tog över och jag släpade mig till gymet för att köra en kortare session där:

- 100 chins 

- 100 dips

- 100 kettlebellsswing, 18 kilo

Fick bita i lite ändå. Började med chins och dips, där jag växlade mellan övningarna, gjorde 10 - 15 på vardera åt gången. Kettlebellsswingen delade jag upp på tre set 40 - 35 - 25 stycken. Fick puls och blev svettig. Tog sedan bilen till Skuggarvet där jag hade bestämt att springa med "Läkern" Karl Bergman. Väldigt kul att få valla han i terrängen kring Skuggarvet. Vi tog en vända bort mot Lugnet, via Bergsstigen över till Jungfruberget, bort mot Hornberget, upp till Lostenen, ner över Rostbergsvägen till Laktjärn och hem igen. En riktigt fin tur. Siffrorna från löpturen blev som följer:

1,39,49 timmar
15,75 kilometer
143 snittpuls
181 maxpuls
405 höjdmeter

Skönt trött och mör i kroppen nu, speciellt i benen. Nu ska jag duscha och sedan så styr jag kosan mot grannkommunen, väl mött kamrater!


En mäktigare dubbel regnbåge i Skuggarvet, legendernas by


Fick bekänna färg inne på gymet även idag


Var sådär skönt att köra chins med dödens blåsor i händerna, det lossnade skinn från en ny blåsa i blåsan, då vet man att man lever!

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Är lederna uppmärkt bra så man hittar runt? Ska till Falun v 30 på semester och ska cykla mtb och springa terräng.

Adam Steen sa...

Vilka leder tänker du på?