fredag, april 1

75 min skate med lite fartökningar


Framgångens baksida, eller nåt.

Tja.

Var osäker på om det gick att åka på Lugnet idag, dels för Clash of nations, men också för att det har varit åtskilliga plusgrader den senaste tiden. Blev positivt överraskad när det först bara var att åka in på stadion och parkera precis bredvid skidspåret och därefter när jag fick se att dom lagt i en del snö på sina ställen. Nu är det lätt åkbart några dagar till. Finare förhållanden idag än för några dagar sedan. Härligt!

Dagens pass blev ett i skejtens tecken. 75 minuter totalt. Planen var att minst köra en timme, så det får jag ju känna mig nöjd med. Under passets gång så hann jag med att köra elljusspåret två varv, mördarbacken två hela gånger, två halva gånger samt några lättare intervaller. Intervaller var väl att ta i, men jag höjde farten två gånger á en minut uppför mördarbacken och dessutom så körde jag tio fartökningar á 20 stavtag. Lyckades skrämma upp pulsen i 180 som max. Fan så lätt jag har att få hög puls nu, till största sannolikhet på grund av låg träningsdos den senaste tiden. Fick ihop 15,9 kilometer och 445 höjdmeter. Flott! 
Grinar illa uppför mördarbacken.


Tävlingsområdet för Clash of nations

Inga kommentarer: