lördag, april 30, 2016

85 kilometer senare


Hej Lars.

Det där var ju fan så kul! Trots en riktig jävla dödsmotvind bitvis så njöt jag under i princip hela passet. Tänka sig att jag som skidåkare tycker mest om att träna gym och landsvägscykel. Och jag gillar bäst sommar och sol. Satsningen på längdskidor är kanske en av många dåliga val jag gjort här i livet, men det får man väl helt enkelt leva med. 

Jag hade som plan att cykla runt Runn idag, vilket jag också gjort. Med en del skarvningar, bland annat till min nya goda vän i Borlänge som jag stannade till vid och sa hej till. Idag kändes benen något bättre än i tisdags och jag lyckades i alla fall med att klara skamgränsen i snittfart idag (31,0 km/h), utan att förta mig alltför mycket. Kändes bra i cirka 65 kilometer, därefter så blev det lite slitsamt med motvind sista biten. Var ju ett tag sedan sist som jag körde ett sådant här långt pass också, dessutom så intog jag endast en liter vatten under träningen. Fint att få ge kroppen en liten omgång! 

Här kan ni se rutten jag åkte:Här är några bilder:


Ser ni snorkråkorna?!


Får nog ett nytt passfoto hemskickat från fartkameran i Vika
Cykelbanan mellan Falun och Borlänge var inte sopad, så jag cyklade mestadels på bilvägen, dåligt


Här började jag bli "Van der krisp", fanns inte mycket pang kvar med cirka två mil hem

3 kommentarer:

Stefan Lindbäck sa...

Snygg jacka, vart kan man få sig en sådan?

Anonym sa...

Schyssta kläder!

"W"

Adam Steen sa...

Den är grym! På: http://voidcycling.com :)

Tack!!