fredag, april 1

Årets aprilskämt torde ju vara undertecknad?!


Jahapp, första april och skämtarnas dag. Jag håller väl inte direkt på med några sådana där skämt, snarare att jag är ett stort skämt själv bara. Idag råkade jag slå till med en sådan där långsovning igen, jag är hopplös, men har jag inget bestämt att gå upp till så då sover jag. Det är ju förjävla härligt det också. Nu ska jag försöka ta mina trötta ben och gå till Jungfrun (Dala Wärdshus, tyvärr ingen jungfru i ordets rätta bemärkelse) för lunch. Solen skiner ute, så det blir nog en trevlig promenad. Senare så tänkte jag försöka få till ett lätt skidpass, om det går med snötillgången och med tanke på att Clash of nations börjar idag. Det var min hektiska dag det, blir stressad av bara tanken, puh.

Förresten, åkte Erik Wickström något lopp igår? För jag har inte läst någonting om det på internet? 


Fick två T-shirts av Kimmy igår, från hans egna märke, rätt nice alltså! 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jo det gjorde han, han slog rekordet.

Adam Steen sa...

Jaha, mäktigt!

Anonym sa...

Åkte Adam något lopp 15/16?

Adam Steen sa...

Jag åkte alla tillsammans med din mamma.

Anonym sa...

Vad sjukt. Då åkte du m.a.o med din mamma. Dags att släppa sargen kanske?

Adam Steen sa...

Äckliga horunge.

Anonym sa...

Sa gubben utan framtid.

Adam Steen sa...

Hahahaha. Stå för vem du är, tönt.