lördag, april 23

Blev svettig idag med!


Ja hörni, det är inte bara på nätterna som jag blir svettig nuförtiden, även om man lätt kan tro att så är fallet. Den enda planen jag hade med dagens pass var att ta mig upp på toppen av Jungfruberget, komma upp i röd zon rent pulsmässigt och köra fem övningar på gymet. Lyckades med allt faktiskt. På tal om Jungfruberget och löpning i skogen, har hört från olika håll att det är en del björn som rör sig i området kring Jungfruberget, Lugnet och militärområdet. Även vildsvin. Fan, jag som redan från början är grundrädd och även livrädd för ormar. Hur ska jag våga springa nu? Får väl nöta upp och ner på den här sidan av Jungfruberget, där det ändå är mycket folk i rörelse. 

Jag sprang i totalt 22,5 minuter idag, hann 4,28 kilometer, klättrade 130 meter och hade en snittpuls på 167 (max 182). Inne på gymet så blev det följande idag:

- Bänkpress, 3 x 8, 75 - 72,5 - 70 kilo

- Latsdrag, 3 x 10, 75 kilo

- Magövning i cablecross, 3 x 12, tung vikt

- Djupa knäböj, 3 x 10, 60 kilo

- Bicepscurl med hantlar, 3 x 10, 12,5 kilo 

Det fick räcka så idag.

Inga kommentarer: