torsdag, april 21, 2016

Det rullar på bättre än på länge och harmonin börjar bli ett faktum +ANNAT

BloggerImage BloggerImage
Löper, som hundarna, på Jungfruberget
God förmiddag. 

Otur för er att ni hittade hit igen. Ni kanske klickade fel?! Idag är det ingen vanlig skoldag då det är studiedag för lärarna, så jag jobbar istället på fritids. Kommer sluta klocka. 16, istället för 14. Lär ju bli utbränd om jag ska fortsätta jobba så här. 

Det kommer då med största sannolikhet att bli en helvila idag, då jag fortsatt är rätt så sliten muskulärt. En skön känsla ändå. Det är lite annat än när man tränat hårt och mycket. Alltså konditionsmässigt. Jag gillar den här blandningen av träningsformer som vi skidåkare ändå kan syssla med. Tror inte jag hade klarat av mentalt att enbart köra en träningsform. 
Ser fram emot att få plocka fram min landsvägscykel snart och mata några mil med den. Under en period från och med nästa vecka så blir det cykel och löpning för mig. Eventuellt lite SkiErg. Ska försöka hålla mig ifrån rullskidorna ytterligare en tid. Det ska nog inte vara några större problem ändå, det finns ju roligare saker att göra än att åka rullskidor. 

Snart är det helg igen. Veckorna springer ju iväg. Men det går ju än fortare om man trivs med tillvaron. Jobbet på skolan är ju riktigt kul och det passar perfekt med mina tider, så att jag både hinner sova middag och träna ett bra pass. Det finns även tid för trevligt umgänge i grannkommunen. Trodde inte att jag skulle fastna så mycket för det. Men det har jag gjort och det känns väldigt bra måste jag säga! Tillståndet harmoni, som ändå måste vara det vi alla eftersträvar känns som att det är här för att stanna. Och ingen är mer överraskad eller glad än jag.  

Jag ska inte uppehålla er mer nu, men avslutningsvis så kan jag återigen tipsa er om att följa mig på följande sociala medier; 

- InstagramAddeSteek

- Twitter: AddeSteek

- FacebookAdam Steens blogg

- Snapchat: Addesteek

- Swish: 076 - 166 49 97

BloggerImage BloggerImage

4 kommentarer:

N sa...

Snart kanske man får leta efter en ny blogg om den här positiviteten fortsätter ;)

Adam Steen sa...

Det hade varit olyckligt. Men med min otur så vänder det nog snart :)

Janne sa...

Tycker tvärtom, blir bara bättre och bättre. Det kommer nog dippar då och då trots allt.

Adam Steen sa...

Bra det :) ja, givetvis!