fredag, april 15

Dödens WOD - 500 reps och lite jogg


Sådär lagom skakig och svettig efter dagens helvete

Att skriva ner en träningsplan innan som känns lite sådär halvjobbig brukar aldrig sluta bra alltså. Det fick jag återigen uppleva idag. Kom ju ganska så snabbt fram till att jag ville jogga en kortis upp till Jungfruberget, ta lite kort i mina nya träningskläder från CLWR (det får ni se mer av imorgon, finns en liten försmak på min Instagram) och sedan köra 500 repetitioner inne på gymet

Jag sprang totalt fem kilometer, 28,5 minuter och plockade 120 höjdmeter. Kände mig rätt så pigg i ben och kropp idag. Bättre än senast. Sedan var det dags för dagens helvete, mina 500 repetitioner inne på gymet, jag hade valt ut tio övningar som jag skulle köra 50 repetitioner vardera på. Körde två och två övningar om vartannat tills jag blev klar med dessa två och gick sedan vidare till nästa två. En timme effektivt blev det, med en snittpuls på 161 slag/minut (184 i maxpuls). Galet hög puls, king! 

Följande övningar och vikter:

- Bänkpress, 70 kilo, 50 repetitioner
- Kettlebellsswing, enarms, 50 repetitioner per arm, 18 kilo 

- Knäböj, 50 kilo, 50 repetitioner
- Frivändningar, 50 kilo, 50 repetitioner

- Marklyft, 70 kilo, 50 repetitioner
- Lutande rodd, 40 kilo, 50 repetitioner

- Axelpress, (militärpress), 30 kilo, 50 repetitioner

- Toes to bar, 50 repetitioner
- Upphopp på 50 centimeter hög box, 50 repetitioner

- Vindrutetorkaren, ligg på golvet, håll en skivstång på 60 kilo statiskt i bänkpressposition högst upp, för benen åt först ena viktskivan, ner utan att nudda golvet, sedan till andra och tillbaka till utgångsläget för en repetition, 50 repetitioner

Efter dessa övningar så var jag rätt nöjd med mitt dagsverke och joggade raka vägen hem från gymet. 

Nu ska jag laga omelett!


Pulskurvan inne på gymet

Inga kommentarer: