söndag, april 17

Ett sjukare pass på gymet, igen - ny "femhundring"


Jag lyckades inte vila idag heller. Men däremot så lyckades jag lura med mig Martin Holmstrand på dagens drabbning. Det började lugnt och fint med ett varv jogg runt Kolgården (2,51 km, 5,14 min/km), därefter så bröt helvetet lös inne på Actic Britsarvet, här är passet som det kommer pratas om i generationer:

- Bänkpress, 100 repetitioner, 50 kilo

- Marklyft, 100 repetitioner, 60 kilo

- Frivändningar, 100 repetitioner, 40 kilo

- Knäböj, 100 repetitioner, 40 kilo

- Latsdrag, 100 repetitioner, 50 kilo

Det kanske inte ser mycket ut för världen, men att göra detta på så kort tid som möjligt, det kostar lite kraft och energi vill jag lova. Totalt utpumpad flåsmässigt och genomblöt i svett blev jag efter detta spektakel. Kul som skreäcken! 


Fick lite pump i venerna 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Får passa sig för Rabdomyolys. Skofterud råkade ut för det.

Adam Steen sa...

Är du snygg i shorts eller? Varför skulle jag få det?