måndag, april 25

Första träningspasset på det nya träningsåret


Sprang för första gången runt Lugnets röda 15 km MTB-spår

Mina ben gillar nog inte mig nu, dom värker och är allmänt tjuriga. Det längsta passet hittills i år var på 1,40, idag blev det två timmar. Till skillnad från de pass jag löpt under de senaste veckorna så höll jag verkligen igen idag, för att inte få för hög puls och för att jag så smärtfritt som möjligt skulle ta mig igenom de planerade två timmarna. Det gick faktiskt över förväntan, även om stockarna till ben började göra sig påminda med en halvtimme kvar av passet. 

Jag sprang de två kilometrarna från mig i Britsarvet upp till Lugnet, runt den röda 15 km MTB-banan och sedan hem igen. 19,2 kilometer slutade kalaset på. 136 i snittpuls och 390 plockade höjdmeter. Ett lagom förstapass. 

Är ni intresserade av att följa min junior-flickträning på Polar, så tror jag att det är möjligt via denna länken (annars så får ni söka på mitt namn). Då har ni ju åtminstone något att skratta åt, dessutom så slipper ni själva känna er så dåliga när ni tycker att ni tränar lite. Dock så lyckas jag ju ändå slå de flesta av er, så jag vet inte vad ni gör för fel?! Tog med mig mina två kompisar; AXA (syns loggan?) och CLWR på dagens tur, dom var glada och pratsamma!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vem slår du? Är väl bara riktigt trötta motionärer? Du måste sluta jämföra dig med dom...

Adam Steen sa...

Hahaha. Dig iaf. Bögjävel

Anonym sa...

Men varför skriva bögjävel till nåhon du inte känner?

Anonym sa...

*Någon

Adam Steen sa...

Varför skriva elaka och anonyma kommentarer till någon du inte känner? Riksmupp. Kom fram till mig öga mot öga och säg det.

Anonym sa...

Du är kung!

Adam Steen sa...

Så ja, tack! :)