lördag, april 9

Gamla bilder, del 1


Blir intervjuad av SVT efter min tiondeplats på Bruksvallssprinten 2014.

Hej.

Har suttit vid datorn nu i tre timmar och gått igenom gamla bilder, ända från 2012. Kul att återuppleva lite minnen. Ni minns ju mitt förra inlägg med gamla bilder va?! Det var rätt populärt, så jag tänkte att jag skulle delge er några fler gamla bilder. Har plockat ut cirka 50 stycken som jag kommer dela med mig av i tre inlägg. Känns ganska tråkigt att enbart skriva om att jag är halvkrasslig och inte gör något vettigt på dagarna alls, känns som ni har läst det några gånger nu. 

Här kommer bilderna:


Två killar med tomma blickar, jag och Argårds efter något rullskidpass


Känd från TVCykelcross i Branäs 2012Cykelcross i Flottsbro 2012


Bruksvallarna, Lars Suther, Johan Edin och jag


Tävlingshelg i Idre fjäll


Skapliga förhållanden på Lugnet


Inför SM-stafetten i Falun 2013, där jag lyckades ta brons, bästa dagen ever!


Skidpass på Lugnet


Matar på under Bessemmerloppet 2013


Tävlar i en skidsprint på Clash of nations, på skotercrossbanan


Soliga tider, härliga tider


Nyklippt


Nöjd på Mallis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Er det nostalgi dag hemma hos Steen? Kul for oss nya lesare av bloggen!

Adam Steen sa...

Ja, det verkar så :) vilken tur, tack!