onsdag, april 20

Köpenhamn

Hejsan mina bloggläsare.

Att resa runt i norden är en underskattad sysselsättning. För oss som bor mer åt norrhållet i Sverige och håller på med skidåkning så åker man ju oftast norröver när man reser, i alla fall under vinterhalvåret. Att istället åka söderut kan många gånger vara väldigt trevligt även det, i alla fall under sommarhalvåret då det allt som oftast är varmare där nere än vad vi har här uppe i "norr". Och Köpenhamn ligger ju en bit ner, vilket gör att det garanterat är varmare än vad vi har här. 

Köpenhamn är ju en riktigt fin stad som också är huvudstaden i Danmark. Köpenhamns hotell håller generellt hög klass. Vill man så kan man söka efter hotell som passar ens önskemål och på så sätt få nära till det mesta som händer där utefter det man vill göra, se, och så vidare. Att boka hotell är väldigt smidigt via internet

Popularhotels har även ett antal hotell som dom rekommenderar på deras sida, vilket kan vara bra om man inte själv vill välja, eller vet med sig sedan tidigare att just det hotellet är ett bra sådant. Man kan direkt på sidan boka en hotellvistelse. Det mesta fungerar väldigt smidigt här och det är inga som helst bekymmer att förstå sig på sidan som är väldigt snyggt uppbyggd.

Jag själv har varit i Köpenhamn ett par gånger i mitt liv. I samband med cykeltävlingar. Fick jag chansen att åka dit igen så skulle jag göra det!

Inga kommentarer: