torsdag, april 28

La mig 21,30 igår +ANNAT

BloggerImage

Vaknade upp i morse och insåg att det var torsdag, redan! Jävlar vad veckorna rullar på. Ni minns ju, man har ju bara 4680 veckor om man lever i 90 år. Klockan tickar. Tänk på det vänner. 

Igår var jag helt trasig. Efter träningen så gjorde jag lite ärenden på datorn, plockade lite i lägenheten, åt en omelett och började kolla på "Game of thrones", säsong sex började ju häromdagen. Orkade kolla halva typ, sen blev jag så jävla trött att jag gick och la mig klockan 21,30. Ont i magen, trött, hängig och dessutom symptom på urinvägsinfektion. King det. Sov som en stock nästan hela natten. Vaknade upp och visste varken var jag var, eller varför klockan ringer. En kort stund på några sekunder där man är helt ren själsligt. Är fortsatt trött, men bättre än igår i alla fall. Fick i alla fall äntligen mina eftertraktade åtta timmar sömn, minst. 

Idag kan det bli vilodag, alternativt så ska jag få hjälp av en riktig king med ett styrkepass med TRX-band. Ni vet, de där hängande slyngorna som man kan köra en massa kroppsvikt-övningar med och som jag tänkt mig köra under vår, sommar och tidig höst. Det blir bra! 

2 kommentarer:

Håkan sa...

Glöm heller inte bort att du bara har ett visst antal tangenttryckningar kvar av ditt liv! Go make em count!
http://keysleft.com/

Adam Steen sa...

Stämmer