lördag, april 9

Lat med liggsår


Det har inte blivit många knop gjorda idag vill jag lova. Sedan förra blogginlägget så har jag gått till Dala wärdshus, ätit lunch och gått tillbaka. Det är alltså det enda jag tagit mig för idag. Resterande tid så har jag suttit eller legat i soffan. Börjar få liggsår. Jag är nog en av världshistoriens lataste människor, när det kommer till annat än träning. Men men, vad gör väl det. Man måste ju försöka samla lite energi och kraft ibland också. 

Resterande del av denna dagen kommer nog spenderas i soffan. Blir kanske en film eller serietittande. Känner verkligen att jag har varit till stor nytta och en rejäl tillgång för mänskligheten idag, eller egentligen under den senaste veckan, nej förresten; hela livet. 

Vi hörs imorgon! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ny rapport från Götlaborg. Fest hos din kamrat Hellström!!!
12 nya varianter av humle och malt under lördage
Ingen tendens till förkylning. Kungligt!

Take care!

"W"

Adam Steen sa...

Legendariskt! :)