tisdag, april 12, 2016

Otränad, onyttig, osövd och olydig


I mål efter AXA ski marathon. Arg men glad. Eller nåt. Saknar att ta ut mig och känna mig riktigt nöjd över insatsen. Nu är det dags att börja komma igång igen. 

Hej hej. 

Fan. Jag har inte tränat sedan spektaklet på Clash of nations. Det var förra lördagen. Tio dagar idag. Usch. Jag blir så lat när jag vilar och det är tyvärr lätt att fortsätta med det. Blir jobbigt mentalt att dra igång igen, men det brukar ju släppa efter typ ett - två pass bara. Sitter i alla fall och funderar på hur jag ska träna framöver i slutet av april och vidare. Är fortsatt sugen på att göra ett bra jobb och träna fina pass. Det är bara den här tröskeln med att dra igång igen som jag måste försöka krypa över. Men vi kan ju inte ha det såhär, känner mig ju dödsfet och äcklig. Jag behöver träna för att må bättre, både mentalt och fysiskt. 

Den här "halvförkylningen" jag haft har suttit i lite längre än planerat. Men jag har kanske inte gått in till hundra procent för att bli frisk. Räknade igår kväll på mina sömntimmar de senaste dagarna och kom fram till att jag sovit 18 timmar på fyra nätter, det är ju inte direkt så att man sover ihjäl sig på de siffrorna. Men det är ju roligt att göra annat än att sova också. Man kan ju faktiskt vara i en säng utan att sova, för er som inte vet eller upplevt det. 

Tänkte eventuellt att jag idag skulle gyma lite. Bara för att inte mina muskler ska förtvina helt och hållet. Kanske skippar joggen. Men just i detta nu så är jag så trött att jag skulle kunna somna stående, det brukar dock gå över efter någon timme. Den som lever får se!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar som att du " smygtränar " i sängen :)

Adam Steen sa...

Med tanke på min smäckra figur tänker du? ;)

Anonym sa...

åhh aldrig en enda hint om hur nattpassen går till, reps etc.

Adam Steen sa...

Det kommer. Jag håller på provar mig fram till ett optimalt pass.