onsdag, april 13, 2016

Överkörd av tåget

BloggerImage

Status: fin och trött

Hej mina fina. 

Idag vaknade jag och äntligen kände den härliga känslan av att vara överkörd av tåget. Träningsvärken var oerhört påtaglig och det värkte från topp till tå. Den känslan är fan bland det bästa som finns. Nästan som att vakna bakfull. Nu har jag aldrig varit bakfull, men jag har ju hört om folk som varit det, verkar härligt. 

Den 25:e tänkte jag ju som bekant dra igång med lite mer strukturerad träning igen och fram tills dess så hade jag först planerat att jag skulle träna lite då och då, någon blandning av det jag tycker är kul för tillfället. Men efter gårdagens gympass så fick jag smak på det igen, så jag tänkte att jag kör på med några sådana pass fram till den 25:e. Det blir ju som jag nämnt mycket mindre gym under sommar och höst för min del, så jag vill ju bygga upp litegrann i alla fall. 

Idag tänkte jag smälla på med ett nytt pass på Actic, helt annorlunda än igår och förhoppningsvis så orkar jag jogga lite mer än bara till gymet. Längtar! 

Nu ska jag vara rastvakt här på skolgården, hörs hej!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du skrämde skiten ur mig med en sådan rubrik.

Adam Steen sa...

Då får jag be om ursäkt, det var inte meningen