onsdag, april 6

Tack alla läsare!Hej alla vänstervridna.

Nu tror ni säkert att jag ska fortsätta spä på. Men nejdå. Skulle bara säga att jag lever och mår bra. Var tvungen att fly landet sedan föregående inlägg ett tag, sitter på en säker VPN och surfar, så ni kommer inte hitta mig på en lång stund. Så istället för att leta, luta er tillbaka, lägg in en snus under läppen och känn lugnet. Ni kan exempelvis köpa snus hos Swedsnus. Jag kommer tillbaka. Starkare och mer jävlig än någonsin. Allt för att reta och provocera. Finns det något bättre? Under den senaste tiden när jag varit slätstruken, positiv och förhållandevis tillbakadragen så har besökarantalet dalat på bloggen. Men efter dagens första inlägg; BOOM. Ni är för gulliga, tack alla haters och lovers. Be patient, so much more is coming!

Nog om det. Jag känner att jag skulle vilja röra på mig nu så sakteliga. Men jag har fortfarande lite segt slem i bröstet och snor i snoken. Så min lite ofrivilliga vila får fortsätta en stund till. Ingen idé att chansa eller stressa i detta skede av året. Får kliva utanför dörren inkognito och smita iväg till närmsta affär för att handla lite godis och fortsätta bättra på Addes vårform™ istället. Det är något jag är oerhört duktig på!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt - stå på dig! Skönt att det finns någon som inte hymlar publikt. Ride on!

Adam Steen sa...

Tack!