måndag, april 4

Tillbaka till verkligheten


I helgen åt jag x antal Ahlgrens bilar. Det gäller att jobba på vårformen. I form var jag garanterat när bilden togs. Och kom även ihåg; rund är också en form. 

Idag är jag tillbaka i verkligheten igen. Tio dagars lov var väl nog så fint. Men som jag tidigare nämnt är det rätt skönt att jobba igen och göra rätt för sig. Eller ja.. Ni fattar. 

Är faktiskt lätt krasslig nu, lite snorig och slem i bröstet. Har inte varit förkyld sen två veckor innan Vasaloppet förra året. Nu är väl förkyld att ta i idag, men jag avstår ändå träning både igår och idag. Säkert imorgon också. Skönt att inte känna tvånget att träna denna perioden. Ska försöka fila vidare på min träningsplan nu snart, känns skönt att kunna hitta lite riktlinjer att följa. 

Vi hörs av senare kamrater!


Eftersläckning hemma hos Ekwalls i lördags

Inga kommentarer: