tisdag, april 19

VOID - Ramsau - Sommarjobb - Stel -Vinter - Ångest

BloggerImage BloggerImage

Det trillade in en VOID-jacka igår med snowcamo-färger. Den var inte jätteful. Det är en cykelvindjacka. 

God förmiddag mina kycklingar. 

- Jag hade turen att vakna upp denna morgon också. Kul för er. Det första mailet jag fick denna morgon var ett erbjudande om att följa med gratis på träningsläger till Ramsau i oktober, såna mail får jag ju inte dagligen. Men det är väl bara att vänja sig. Är man en bloggstjärna så får man ju bara inse faktum att erbjudandena trillar in. 

- Ända till skolavslutningen i början av juni så får jag jobba här på skolan, därefter vet jag inte hur det set ut i höst. Det skönaste hade varit om jag fick fortsätta och på så vis få en ledig sommar där jag kan träna timmar som en besatt. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Jag har börjat fundera lite på om jag skulle ha jobbat någonstans i sommar, litegrann i alla fall. Har ni något erbjudande?

- Bedrövligt mysigt stel vaknade jag upp i sängen imorse. Får vältra mig ur den. Har en galen träningsvärk och jag älskar det. Får se hur det blir med träning idag, men känner jag mig själv rätt så står jag väl på gymet i eftermiddag och rycker i någon skivstång. 

- I vinter ska jag fortsätta satsa på långlopp och då nationella. Precis som denna vintern. I vilken regi och så vidare återstår att se. Jag kollar väl lite möjligheter. 

- Är inne i en period där jag mår bra för tillfället. Har varit det ett tag också. Jävligt kul. Har inte haft en tendens till ångest på säkert en månads tid. Det är för mig helt ofattbart och totalt sinnessjukt. Jag har inte direkt levt som Gunde Svan under den senaste månaden heller. Så jag förstår inte vad som hänt. Kanske har jag haft så mycket ångest under mina år att jag är helt avtrubbad? Eller så har jag träffat någon som jag mår bra av för en gångs skull?

Vi hörs senare!


4 kommentarer:

🤓 sa...

Du kan jobba i grannkommunen och sätta panel och måla hus....
Och servera den där fet proppen du har träffat i Borlänge med glass i solen & vin på kvällen medans du målar och hon tittar på 🙄

Adam Steen sa...

Ja, fast jag är sjuk dom dagarna :)

Anonym sa...

Är hon FET?
Dom är fina!
sätt igång dom, sen gungar dom liksom bara på!

Adam Steen sa...

?