onsdag, maj 11

13:e och 200 i puls på Älven runt

BloggerImage

Fan, det var ju kul det där!! Träffa massa trevliga idrottskompisar och få ett riktigt bra träningspass! 

Första gången för mig som jag sprang "Älven runt". Det var också första intervallpasset för träningsåret, så förhoppningarna var inte allt för högt ställda. Planen var att gå ut lugnt och sedan om möjligt kunna öka. Det fungerade ändå rätt okej! 

Öppnade som sagt lugnt och började plocka placeringar efter några hundra meter. Efter en kilometer så låg jag uppskattningsvis på 20:e plats, därefter hade jag bra ork och plockade folk fram till cirka tre kilometer. Därefter blev det riktigt jobbigt sista biten in i mål, här tappade jag också två placeringar tyvärr. Men jag kom i mål på en 12:e plats uppskattningsvis, av väldigt många personer som startade. 

Fick till ett galet bra träningspass på totalt 70 minuter och 12,6 kilometer. 15 minuter i "röd zon"!

Siffror från racet:

15,37 min
4,55 km
191 snittpuls
200 maxpuls
3,26 min/km snittfart

BloggerImage

Fin bana, fina omgivningar och en fin Adam Larsson

BloggerImage

Gilberto Panisi (5:a idag) och Jimmie Johnsson (7:a)

2 kommentarer:

Håkan T sa...

Fin bana det där! Men hemsk distans att maxa på :)

Adam Steen sa...

Håller fullt med på båda :)