tisdag, maj 3

150 min - 22,5 km löp


Första passet i shorts och t-shirt! Riktigt härligt väder idag alltså. Solen sken under hela turen. Men ni klickade er väl inte in hit för att läsa om väder och mitt klädval. 

Det blev en tur på delvis Jungfruberget, men mestadels på Lugnet och runt den röda MTB-slingan. Kändes rätt så bra ändå i kroppen, dock så fick jag lite ont i högervaden efter en timme typ, fick stanna till och stretcha den ett par gånger, men det hjälpte föga. Det ska nog släppa snart. Lyckades se två stycken äckel-jävla döds-huggormar under passet. Jag hatar ormar, dom kan brinna i helvetet allihopa. Som tur var så var den andra död. den låg upp och ner på en av de handbyggda stigarna på Lugnet, där kan den ligga. 

Efter detta passet så har jag alltså 12,5 timmar till att skrapa ihop denna veckan, det ska jag nog mäkta med. Dagens pass blev 2,30 timmar långt, 22,5 kilometer och jag plockade 435 höjdmeter. Livet.

Nu ska jag duscha och sen åka till min fina vän i grannkommunen. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vem är denna trevliga vännen i Kommunen bredvid? Det börjar bli seriöst på riktigt detta och du är sådär äckligt positiv lite för ofta nu för tiden! 😜 Beror nog på vännen detta...

Adam Steen sa...

Jag vet inte. Har inte vågat fråga vad hen heter ännu 😬 Men det är nog så kanske. Ber om ursäkt för det :)

Anonym sa...

Va e d för träning närmare 7 min/km? D e ju bra om man vill få myki timmar!

Adam Steen sa...

Fin.

Anonym sa...

myki tyki

Adam Steen sa...

Jaha